Contactgegevens:

Naam: VACANT

Telefoonnummer 030-2935833

Mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Functieprofiel

De verenigingscoördinator heeft als primaire taak ervoor te zorgen dat de horeca goed draait en de accommodatie in orde is om alle leden en onze gasten te ontvangen. Je bent de spin in het web om de dagelijkse gang van zaken te regelen, waarin je wordt ondersteund door veel vrijwilligers. Bij Zwaluwen Utrecht 1911 heeft elke sportafdeling een eigen horeca-uitgiftepunt, je zorgt dat de voorraad op orde is en regelt dat er vrijwilligers zijn om de bardiensten te draaien. Daarnaast hou je lang termijn zaken (assortiment, onderhoud) in de gaten en acteer je waar nodig. Tevens ondersteun je afdelingen en het Omnibestuur bij de organisatie van activiteiten en beheer je de website. Je werkt nauw samen met onze 2 betaalde combinatiefunctionarissen. Je legt verantwoording af aan het bestuur van de vereniging en overlegt en rapporteert regelmatig over de gang van zaken met het bestuur.

 

Takenpakket in het kort: 

 1.  Horeca : De  verenigingscoördinator (VC) is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle horeca-uitgiftepunten van ZU.
 2. Accommodatie:De VC stuurt op de volgende zaken m.b.t. de accommodatie: dagelijks aanspreekpunt voor gebouw en sportaccommodatie, coördinatie van het sleutelbeheer, aanspreekpunt voor de beveiliging van het pand, coördinatie van de schoonmaak, coördinatie van groot/klein onderhoud. 
 3. Contractmanagement:De VC stuurt op lage kosten en hoge inkomsten in de contracten met onze leveranciers voor de horeca, accommodatie en de sportvelden. 
 4. Omni: VC verricht ter ondersteuning van de db-omni de volgende werkzaamheden: ondersteunen en faciliteren van omni-activiteiten, Initiëren en organiseren van omni-activiteiten, stimuleren van de samenwerking tussen de afdelingen.
 5. Dagelijkse kantoorwerkzaamheden/ officemanagement: telefoon aannemen, bezoekers te woord staan, mail afhandelen, post verdelen, verrichten operationele betalingen voor de omni en de administratie daarvan.
 6. Ondersteuning afdelingen voetbal, hockey, tennis, biljart: Daarnaast ondersteunt de VC de afdelingen bij de volgende zaken: contactpersoon naar externe partijen m.b.t. het onderhoud (hockey-, voetbal-, en tennisaccommodatie), aanspreekpunt voor de afdelingen m.b.t. facilitaire zaken, contactpersoon m.b.t. keuring van de velden, procesbegeleider van stagiaire zaken, contactpersoon m.b.t. keuring van de velden.
 7. Begeleiding HBO stagiairs: elk seizoen nemen VC en CF’s 2 MBO- en 2 HBO-studenten aan die hier gedurende 1 seizoen stage lopen en in dat kader een opdrachten uitvoeren. VC doet de procesbegeleiding en inhoudelijke begeleiding van de HBO student. Verder is de VC aanspreekpunt voor de begeleidende docent.
 8. Rapporteren en communiceren: Up-to-date houden van de website, bijhouden vanalle ontwikkelingen m.b.t. de bovenstaande taken, het maandelijks doorgeven van de stand van zaken aan het Omnibestuur, het 1x per kwartaal doorgeven van de stand van zaken (ontwikkelingen) aan het afdelingsbestuur m.b.t. takenpakket. 
 9. Samenwerking met combinatiefunctionarissen: De VC werkt nauw samen met de combinatiefunctionarissen en is voor hun eerste aanspreekpunt voor praktische en planmatige zaken. 

 

Adresgegevens:

Omni Zwaluwen Utrecht 1911
Grebbeberglaan 4
3527 VX Utrecht


Telefoonnr. Clubhuis:

Verenigingsmanager (werkdagen): 030-2935833
Clubhuis/bar (avond/weekend): 030-2935833

Voetbal:
Wedstrijdsecretariaat zaterdag: 0640277080
Wedstrijdsecretariaat zondag: 0640277080
Wedstrijdsecretaris zaal:  06-51453959

Voor afgelastingen bekijk de club/bondsite

 

Openingstijden

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG 19.00 - 24.00 uur
WOENSDAG 19.00 - 24.00 uur
DONDERDAG 19.00 - 24.00 uur
VRIJDAG GESLOTEN
ZATERDAG 08.30 - 20.00 uur
ZONDAG 08.30 - 20.00 uur

Openingstijden bij algehele afgelasting:

 • zaterdag gesloten
 • zondag geopend van 13-17 uur

 (tenzij anders aangeven)

Hoe bereikt u ons:

Klik hier voor een routebeschrijving.

fb-pagina