Weet jij wat het is om een bar te runnen? Ben jij de expert, draag je de verantwoordelijkheid en zorg je voor de goede sfeer? Dan ben jij de 'barvogel' waar wij naar op zoek zijn! Kom de Zwaluwen Utrecht 1911 bar versterken tegen een redelijke vergoeding.

Het clubhuis met de bar is een belangrijke levensader van de club. Iedereen ontmoet er elkaar onder het genot van een drankje en versnapering. Je bespreekt de sport, de verenigingen en ook nog lief en leed. Het clubhuis wordt momenteel op de schop genomen, maar de mensen maken de sfeer. Wij zoeken gastheren en -vrouwen van Zwaluwen Utrecht 1911 die als echte barvogels de juiste snaar weten te raken.

Op doordeweekse avonden en weekenddagen draai je de shifts. Onder jouw leiding is 4 tot 5 uur het clubhuis jouw terrein. Onder begeleiding van het verenigingsmanagement ga je openen, voorraad bijwerken, kassa klaarzetten, helpen en coachen van bar- en keukenvrijwilligers, zelf bijdraaien, EHBO, kassa sluiten, samen met iedereen schoonmaken en het clubhuis dicht doen. Samen met de vrijwilligers van voetbal, hockey en tennis zorg je voor een optimale clubhuisbeleving.

Wij zoeken vlotte, aardige, goedgebekte en gastvrije mensen die van aanpakken weten. Als jij een sfeermaker bent, goed een oogje in het zeil kan houden en enthousiast wordt van de verantwoordelijkheid van het runnen van een clubhuis, dan ben jij onze barvogel. Enige horecaervaring is prachtig, maar het hoeft niet. Het aantal shifts per jaar.

Meer informatie of direct aanmelden, stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 


 

 

 

| Overlijden Ton Versteeg

Op 25 juni bereikte ons het droevige bericht dat Ton Versteeg tijdens zijn vakantie een hartinfarct heeft gekregen en is overleden.

Ton heeft decennia lang onze vereniging in diverse rollen ondersteund. Begonnen als voetballer bij VV Utrecht ontwikkelde hij zich als veel scorende spits. Door zijn natuurlijk leiderschap was hij jarenlang voorzitter van VV Utrecht en de gangmaker van vele feestavonden en sponsoracties.Na de fusie met Zwaluwen Vooruit was hij ook voorzitter van Zwaluwen Utrecht 1911.

Onder leiding van Ton, als bedrijfsleider werkzaam bij het Utrechtse aannemersbedrijf Jurriens, werd in eigen beheer ons clubhuis gebouwd en op tijd en binnen budget in 2006 opgeleverd. In de jaren daarna werd Ton bij de gemeente Utrecht ook wel de ‘sportbouwmeester’ van Utrecht genoemd. Zo was hij als ‘directievoerder’ onder meer verantwoordelijk voor de bouw van de zwembaden Fletiomare en Kromme Rijn en natuurlijk is Nieuw Welgelegen en de Turnhal onder zijn toezichthoudend oog tot stand gekomen. Ook was hij verantwoordelijk voor de afbouw van het paviljoen van USV Hercules. Voor Zwaluwen Utrecht 1911 was hij later de bouwmeester voor de Tribune en kleedkamers bij het voetbal hoofdveld, de Tennisaccommodatie en het bij Hockey het Zwaluwennest.

Met zijn ervaring sparde hij nog geregeld met OMNI en/of voetbal-bestuursleden. Hij hield ons scherp en betrokken.

Ton heeft samen met enkele andere betrokken fans "Vrienden van Zwaluwen Utrecht 1911" opgericht, waar hij wederom de voorzitter van was.

Daarnaast haalde hij nog elke week vele kilo's oud papier op bij bedrijven ten gunste van onze club. Met de opbrengsten van het oud papier en de lidmaatschappen van "Vrienden Van" is een deel van het kunstgras op veld 3 bekostigd. Ook zijn nieuwe dugouts en de nieuwe doelen voor de kwart velden met deze bijdrage aangeschaft. Elk jaar droegen de "Vrienden Van" een groot deel van de kosten van het trainingskamp van de zondagselectie (afgelopen twee jaar naar Zuid-Spanje).

Door al zijn verdiensten voor onze vereniging werd hij Koninklijk onderscheiden als officier in de orde van Oranje Nassau en ook werd hij na zijn afscheid als voetbal voorzitter ere-voorzitter, de hoogst haalbare onderscheiding van onze vereniging.

Ton is 75 jaar geworden, hij had natuurlijk gewoon de 100 moeten halen!

Het bestuur wenst familie, vrienden, kennissen heel veel sterkte met dit verlies, in het bijzonder Coby, zijn vrouw.

Zodra er meer informatie bekend is over de uitvaart, zullen we een nieuw bericht op onze site plaatsen.

Namens alle besturen,

Michel van Wanrooij
Omni voorzitter Zwaluwen utrecht 1911

Lees meer

| Vacature Buurtsportcoach Onderwijs & Sport – voetbal – hockey -tennis voor 22.8 uur per week

Lees meer

| ALV Omni 26 jun 2018, 20.30 clubhuis.

Komende dinsdag is de laatste ALV omni van het sportseizoen 2017-2018. De agenda en de bijbehorende stukken zijn via de afdelingsvoorzitters op te vragen. De ALV omni is de vergadering van de leden van het algemeen bestuur, te weten de voorzitters van de afdelingen die samen de omnivereniging vormen. In de afgelopen nieuwsbrief van de omni kun je lezen hoe deze ALV formeel werkt.

Lees meer

Adresgegevens:

Omni Zwaluwen Utrecht 1911
Grebbeberglaan 4
3527 VX Utrecht


Telefoonnr. Clubhuis:

Verenigingsmanager (werkdagen): 030-2935833
Clubhuis/bar (avond/weekend): 030-2935833

Voetbal:
Wedstrijdsecretariaat zaterdag: 0640277080
Wedstrijdsecretariaat zondag: 0640277080
Wedstrijdsecretaris zaal:  06-51453959

Voor afgelastingen bekijk de club/bondsite

 

Openingstijden

MAANDAG GESLOTEN
DINSDAG 19.00 - 24.00 uur
WOENSDAG 19.00 - 24.00 uur
DONDERDAG 19.00 - 24.00 uur
VRIJDAG GESLOTEN
ZATERDAG 08.30 - 20.00 uur
ZONDAG 08.30 - 20.00 uur

Openingstijden bij algehele afgelasting:

  • zaterdag gesloten
  • zondag geopend van 13-17 uur

 (tenzij anders aangeven)

Hoe bereikt u ons:

Klik hier voor een routebeschrijving.

fb-pagina